Hela tanken och konceptet med 50/50 innebär ett paradigmskifte för alla dina älskade färsrätter. Johan Liljegren, Activation & Culinary Manager på Orkla FoodSolutions, menar nämligen att det finns så många fördelar gällande miljö, ekonomi och kvalitet när man arbetar på detta vis.
Att blanda växtbaserad färs med animalisk kallas för 50/50, och syftar till att du använder 50% av varje färs och skapar en helt ny typ av färs. Procentsatsen kan så klart variera, det går ibland lika bra att köra 60/40 eller 70/30, beroende på rätt och önskat slutresultat.
Det viktiga är förståelsen kring att när de formbara vegofärserna blandas med animalisk färs, uppstår ofta ett bättre resultat än vad du kan uppnå med färserna var för sig.
50/50 innebär helt enkelt 1+1=3. Matematik som alla älskar.
Intervju med Johan Liljegren om varför alla bör jobba med 50/50. Lista med alla fördelar med 50/50. Inspirerande och goda recept för både offentliga kök och privata restauranger.
Allt samlat i en vacker broschyr. Bara att ladda ner och njuta.
Läs intervjun med Activation & Culinary Manager Johan Liljegren om du vill få en djupare förståelse kring alla fördelar med att tänka 50/50 när du arbetar med färser i ditt restaurangkök.
Det är enkelt att lyckas med våra formbara och växtbaserade färser från Anamma. Det handlar bara om att förstå hur man ska hantera dem på bästa sätt. Precis som med vilken annan råvara som helst. Har du frågor, ja då hör du bara av dig.
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång