Next is Now – Good Morning
Den som väntar på något gott...
Så fort det vankas ett nytt Next is Now – Good Morning, kommer du att hitta information om det här. Fram till dess så rekommenderar vi att du kikar in till oss regelbundet, eller följer oss i våra sociala kanaler. Så har du koll på våra framtida upptåg.
Blir längtan för stor kan du alltid kika på våra tidigare webinar och event, som du hittar längre ner på sidan.
Good Morning #14:
Vårens utmaningar - lunch-hack, hållbart handslag och hybridmat
7 MARS 2024
Kl. 08.30 - 09.20
Digitalt
Lunch-hack, hållbart handslag och hybridmat
Sveriges ekonomi växer och skattesänkningar ger gästerna mer i plånboken. Efter en kämpig tid ska det ekologiska vändas uppåt och allt fler anammar trenden med hybridmat. Krogräven ger sina bästa ”hacks” när lunchgästerna sviker och vi får handfasta råd hur man bemöter motstånd på nya hållbarhetsgrepp.
Detta och mycket annat tas upp för diskussion under morgonens webinar med aktuella inslag från restauranger och storkök.
Deltagare
Emma Rung
VD
KRAV
Jonny Salviander
Administrativ chef
Campus Konradsberg
Mathias Pilblad
Krögare
Bockholmengruppen
Ann-Sofie Janson
Restaurangchef
Folksam Miljöer, Restaurang Tullgården
Johan Holster
Activation & Culinary Manager
Orkla Foods Sverige
Moderatorer
Ann Rebenstam
Activation Team Manager
Orkla Foods Sverige
Lennart Wallander
Chief Officer of Tomorrow
Food & Friends
Info om webinar
Ämne: Vårens utmaningar
Datum: 7 mars 2024
Tid: Kl. 08.30-09.20
Next is Now - Good Morning
En avknoppning med samma fokus som Next is Now. Vårt morgonwebinar med nya aktuella ämnen och gäster varje gång.
En perfekt och lärorik start på dagen, helt enkelt.
The Food Hub
Genom vårt trendorgan The Food Hub bjuder vi på aktuella trender inom storhushåll och restaurangbranschen. Inte minst vår populära Trend Update som spår framtidens trender inom foodservice-branschen varje år.